Màster en Comunicació especialitat Tecnologies Digitals

Fa nou mesos que vaig arribar a Barcelona per estudiar aquest màster i ara farà un any que vaig decidir cursar-lo durant el curs de gestió de reputació de Neus Arqués(curs d’estiu que recomano a totes les persones apassionades del món digital). I ahir en la última sessió del màster impartida per Enrique Alcat, expert en comunicació de crisis, ens va fer una pregunta que m’ha portat a escriure aquest post. La pregunta era la següent: ¿sabries resumir en  quatre  conceptes que has après en aquest màster? Al principi semblava una pregunta fàcil de respondre però la majoria de les persones que estàvem allí presents ens va resultar molt complicat i no precisament perquè no haguem après res, en el meu cas particular, perquè la quantitat de coneixements nous assolits ha estat tant desaforada que sintetitzar tot un curs en quatre missatges claus no era una tasca fàcil. Per aquest motiu m’he compromès a fer aquest esforç i a posar en pràctica alguns dels consells que ens va donar Enrique Alcat, que eren precisament estar preparat per a qualsevol pregunta i tindre arguments sempre per defendre qualsevol postura:

He après com la informació es transforma d’analògica a digital, com es transmet i quines son les tecnologies que permeten que en aquest moment estiga escrivint aquest post o que senzillament puga rebre un e-mail en temps real enviat des de l’altra punta del món.

Les estratègies de màrqueting digital aplicades a un projecte web i la metodologia per a definir un projecte d’intranet.

La importància de la usabilitat i l’arquitectura per evitar les fugues d’una web i les peculiaritats de la redacció digital versus redacció tradicional.

Les infinites possibilitats dels entorns 2.0, plataformes com aquesta que estan en la red precisament per i gràcies als usuaris, son ells els que generen els continguts i els que milloren els seus serveis ja que quan més usuaris té una plataforma 2.0 les seves funcionalitats s’incrementen.

Però, sense cap mena de dubte, el més important d’aquest màster ha estat ,en primer lloc, les persones que he conegut allí i en segon lloc, les inquietuds que m’ha despertat per continuar aprenent d’aquest món digital en construcció, tant necessitat de continguts i pràcticament desconegut.

Anuncios

2 comentarios en “Màster en Comunicació especialitat Tecnologies Digitals

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s